Vanzari apartamente Cluj Napoca, Predeal 40

 

Am demarat la inceputul anului 2017 proiectul de pe strada Taietura Turcului nr. 11, Cluj-Napoca (in apropierea Parcului Central Cluj, Cluj Arena) si am continuat cu un alt bloc de locuinte in zona centrala, de business a orasului (The Office, Dorobantilor), strada Petofi Sandor nr.22. Datorita cererii, cel de-al treilea proiect aparte, un bloc elegant si modern, avand o pozitie de exceptie prin confortul si linistea zonei rezidentiale a strazii Predeal, situata in cartierul Andrei Muresanu.

Prin cele trei proiecte pe care le dezvoltam in acest moment, oferim clientilor optiuni, in functie de preferinte si exigente.

Prezentare Proiect

Situat in cartierul ANDREI MURESANU, proiectul are o suprafata totala construita de 656 mp si o suprafata utila de 367 mp.

Structura este cu fundatii din beton si beton armat, pereti subsol din beton armat, cadre din beton armat si zidarie portanta din caramida rigidizata cu samburi si centuri din beton armat, plansee din beton armat peste subsol, peste parter si peste etaj, scara din beton armat, compartimentari interioare cu pereti din zidarie ceramica, acoperis sarpanta din lemn ignifugat, fara pod, placat cu gips carton rezistent la foc, termoizolatie vata minerala rigida de 6 cm, si termoizolatie vata minerala bazaltica 15 cm, cu invelitoare din tigla ceramica. S-au prevazut finisaje interioare, zugraveli lavabile, pardoseli reci si calde, finisaje cu parchet, gresie si faianta, tamplaria fiind realizata din PVC cu geam termopan.

La casa scarii se prevad ziduri de caramida de minim 20 cm grosime.

 

« of 2 »

 

Detalii Proiect

CECONI RESIDENCE ofera clientilor posibilitatea de a alege apratamentul dorit dintr-o gama varianta de compartimentari.

Configurare imobil:

Regim de inaltime S+P+1E+M

Subsol: hol+casa scarii, spatiu tehnic+spalatorie, spatiu tehnic, garaj pentru 4 autoturisme. Accesul in subsol este posibil prin casa scarii interioara sau prin usa de garaj actionata electric prin telecomanda.

Apartament 1

Cuprinde parterul alcatuit din: hol+casa scarii, apartament 1 cu hol, living+bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, dressing, balcon, avand suprafata de 130.4 mp plus o terasa de 24 mp.

Spatiu tehnic cu o suprafata de 15.95 mp.

2 parcari subterane.

Spatiu verde la exterior cu o suprafata de aproximativ 100 mp.
 

Apartament 2

Cuprinde etajul 1 + mansarda intalta de aproximativ 2.2m la perete.

Etaj 1: hol+casa scarii, apartament 2 cu hol, living+bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai.

Mansarda: apartament 2 cu hol+casa scarii, camera hobby, 3 dormitoare, 2 bai, 3 balcoane.

Suprafata utila mansarda (fara casa scarii) =103,35mp + 3 balcoane (12 mp+9,66mp+4,92mp).
Suprafata totala a acestui apartament este de 205,76 mp cu doua terase 26,4 mp, respectiv 4 balcoane 31,5 mp.

Spatiu tehnic la subsol cu o suprafata de 30.91 mp.

2 parcari subterane

Spatiu verde la exterior.

In functie de avansul acordat, se pot aplica discount-uri cuprinse intre 3% – 10%.

 

Va prezentam schitele si disponibilitatea apartamentelor.

 

Termenul de finalizare a imobilului este estimat la finalul lunii martie 2018.

Apartamentele se predau la stadiul semifinisat pereti tencuiti si gletuiti (1 mana), instalatiile electrice si sanitare trase la pozitie, incalzire in pardoseala, centrale montate si sapa turnata.

Exteriorul si spatiile comune din interior vor fi complet finisate, inclusiv gard exterior, poarta si usa de garaj electrica, gazon si amenajari exterioare.

 Vanzari apartamente

Pentru discutii legate de oferta va rog contactati-ne la 0744 603 319.

Apartamentele se predau in stadiul semifinisat.

« of 8 »

Stadiu lucrare

  • Cofrare stalpi mansarda, in cursul saptamanii finalizarea turnarii, saptamana urmatoare grinzile la acoperis si acoperisul.