Vanzari apartamente Cluj Napoca, Petofi Sandor 22

Prezentare Proiect

Un nou proiect CECONI RESIDENCE, demn de aceeasi incredere, a inceput de curand in apropiere de cladirea The Office, pe Petofi Sandor nr. 22, Cluj-Napoca.

Regimul de inaltime scazut pe 3 niveluri, face ca proprietarii apartamentelor din bloc sa se bucure de liniste si intimitate. Imobilul este dotat cu parcare subterana si lifturi si fost proiectat utilizandu-se o paleta de culori placute

Materialele folosite la realizarea proiectului sunt de calitate superioara, punandu-se accent pe confortul termic si acustic suplimentar, prin folosirea caramizii Porotherm si a termosistemului cu 15 cm grosime a polistirenului, precum si a tamplariei cu profil de 6 camere si geamuri tripan.

Peretii interiori de compartimentare sunt realizati din zidarie de  caramida si au proprietati fonoizolante. Terasele si balcoanele sunt prevazute cu balustrade din sticla securizata, iar acoperisul este unul de tip terasa.

Pozitionata la altitudine fata de oras, cladirea ofera o priveliste cu o panorama deosebita asupra centrului si zonei din jur.

« of 8 »

Detalii Proiect

CECONI RESIDENCE ofera clientilor posibilitatea de a alege apratamentul dorit dintr-o gama varianta de compartimentari.

Configurare imobil:

Regim de inaltime S1+P+M+3

1 scara de acces dotata cu lift

16 apartamente moderne, compartimentate cu 1,2 si 3 camere, avand suprafete cuprinse intre 37 si 80 mp.

 

Va prezentam schitele si disponibilitatea apartamentelor.

 

Termenul de finalizare a imobilului este 31 Martie 2018.

Apartamentele se vor preda la stadiul semifinisat .

 Vanzari apartamente

PRETURILE incep de la 72.900€ pentru un apartament cu o camera, 90.000€ pentru un apartament cu doua camere si 136.000€ pentru un apartament cu trei camere.

Apartamentele se predau in stadiul semifinisat, iar la pretul mentionat se adauga TVA 5%.

 

Conform legii 200/2008, art. 140, daca dupa 2008 ati mai achizitionat un imobil nou cu cota redusa de 5% TVA, al doilea este cu TVA de 19%. Daca sunteti la prima achizitie, TVA-ul este de 5%.

« of 5 »